مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 خرداد 1400 ساعت 03:152021-05-30سياسي

روایت طلاب جهادی از روزهای کرونایی؛ از برنامه های فرهنگی تا غسل اموات کرونایی


گروه جهادی طلاب و روحانیان جهادی استان اردبیل نیز همانند بسیاری از گروه های جهادی و کادر درمان با شیوع ویروس کرونا در میدان حاضر شده و به کمک مردم شتافتند و این اقدامات تا پایان شیوع این بیماری منحوس ادامه دارد.

- خبرگزاری فارس ـ اردبیلحامدقادری: چند روز پیش بود که تصویری در فضای مجازی نظرم را به خود جلب کرد؛ یک روحانی که در سطح شهر و در بین مردم اقدام به توزیع ماسک می کرد.

همین مساله بهانه ای شد تا جستجویی کرده و این کرونا در کشور و استان، با حضور در بیمارستان و غسال خانه اقدامات بسیاری در جهت مقابله با این بیماری منحوس انجام داد.

  گروه جهادی کوثر نور از بدو شیوع کرونا پای میدان مقابله با این ویروس بود این روحانی جهادی فعالیت گروه تبلیغی و جهادی کوثر نور را بیشتر در زمینه های فرهنگی عنوان می کند که بعد از شیوع ویروس کرونا فعالیت آن براساس وضعیت جامعه تغییر کرده و این بار در حوزه مقابله با این ویروس منحوس ادامه دارد.

قاسمی می گوید؛ فعالیت هایمان از بدو شیوع ویروس کرونا آغاز شد و با اقداماتی از قبیل توزیع ماسک، ضدعفونی و تهیه و توزیع بسته های معیشتی تداوم یافت.

  تداوم توزیع ماسک در بین مردم گروه جهادی کوثر نور متشکل از 50 نفر از روحانیون و طلاب اردبیل فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و تبلیغی انجام می داد که اکنون علاوه بر آن در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایت طلاب جهادی از روزهای کرونایی؛ از برنامه های فرهنگی تا غسل اموات کرونایی

روایت طلاب جهادی از روزهای کرونایی؛ از برنامه های فرهنگی تا غسل اموات کرونایی