مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 خرداد 1400 ساعت 12:202021-05-30بين الملل

هشدار بایدن علیه لایحه افزایش محدودیت های انتخاباتی در تگزاس


رییس جمهور آمریکا لایحه معرفی شده در کنگره ایالتی تگزاس برای افزایش محدودیت های انتخاباتی را حمله به دموکراسی و اقدامی غیرآمریکایی توصیف کرد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، جو بایدن رییس جمهور آمریکا شنبه شب به وقت محلی به لایحه پیشنهادی جمهوری خواهان برای افزایش محدودیت شرکت در انتخابات ایالت تگزاس اعتراض کرد.

به نوشته پایگاه خبری دشوارتر کنیم .

از آغاز سال جاری میلادی، ایالت های تحت کنترل جمهوری خواهان، طرح افزایش محدودیت برای رأی دهندگان را در کنگره های ایالتی معرفی کرده اند.

لایحه معرفی شده به کنگره ایالتی تگزاس، ساعات رأی گیری زودهنگام را محدود کرده و استفاده از دستگاه های جمع آوری آرای پستی را ممنوع می کند.

در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا، دونالد ترامپ رییس جمهور سابق این کشور تا پیش از شمارش آرای پستی از بایدن پیش افتاده بود.

اما با شمارش آرای پستی که در برخی ایالت ها تا چند روز طول کشید، نتیجه انتخابات به نفع بایدن تغییر کرد.

ترامپ پس از شکست در انتخابات، ادعای تقلب گسترده توسط دموکرات ها را مطرح کرد و ده ها شکایت در ایالت های مختلف مطرح کرد که تقریباً همه آن ها بی نتیجه ماندند.

به رغم گذشت چهار ماه از آغاز ریاست جمهوری جو بایدن در آمریکا، نتیجه نظرسنجی مشترک رویترز و موسسه ایپسوس نشان می دهدا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار بایدن علیه لایحه افزایش محدودیت های انتخاباتی در تگزاس

هشدار بایدن علیه لایحه افزایش محدودیت های انتخاباتی در تگزاس