مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 خرداد 1400 ساعت 10:502021-05-30پزشكي

آموزش دانشجویان تحت تاثیر حوزه های دیگر قرار نگیرد/ صدای آموزش باید بالا باشد


رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه آموزش دانشجویان تحت تاثیر حوزه های دیگر قرار نگیرد، گفت: همواره تاکید کرده ام باید صدای آموزش بالا باشد و نباید فکر کنیم که می تواند در رتبه دوم و سوم قرار بگیرد.

- رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه آموزش دانشجویان تحت تاثیر حوزه های دیگر قرار نگیرد، گفت: همواره تاکید کرده ام باید صدای آموزش بالا باشد و نباید فکر کنیم که می تواند در رتبه دوم و سوم قرار بگیرد.

به گزارش ایسنا، دکتر عباسعلی کریمی در مراسم چهاردهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری دانشگاه علوم پزشکی تهران این جشنواره را یادآور نام و یاد معلمی دلسوز خواند و گفت: شانس این را داشتم که در زمان دانشجویی در این دانشگاه، همزمان با ماه مبارک رمضان، از سخنرانی ها و جلسات شهید مطهری بهره مند شوم و با منش و روش ایشان از نزدیک آشنا شوم.

او معلمی تمام و کمال بود که با دانشجویان رابطه بسیار خوبی داشت و بیشترین همتش این بود که به دانشجو نزدیک باشد و خصوصا برای دانشجویانی که مخالف و منتقد بودند بیشتر وقت می گذاشت.

او رفتاری بسیار پدرانه داشت و به دنبال تعریف اطرافیان نبود و همه عشقش، بحث و challenge با دانشجویان بود.

وی سپس به پیشرفت های آموزش پزشکی و استفاده از تکنولوژی و فناوری ها در آموزش اشاره کرد و گفت: اگر چه پیشرفت ها


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آموزش دانشجویان تحت تاثیر حوزه های دیگر قرار نگیرد/ صدای آموزش باید بالا باشد

آموزش دانشجویان تحت تاثیر حوزه های دیگر قرار نگیرد/ صدای آموزش باید بالا باشد