مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 خرداد 1400 ساعت 05:252021-05-30سياسي

تبلیغات دشمنان تأثیری در مشارکت حداکثری نخواهد داشت/توصیه اسقف اعظم برای حضور در انتخابات


کشیش نرسسیانس با بیان این نکته که تبلیغات سوء دشمنان هیچ تأثیری در مشارکت حداکثری در انتخابات نخواهد داشت گفت: جامعه ارامنه ایران پا به پای سایر اقشار جامعه در انتخابات آتی شرکت خواهند کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، به همت مجمع فعالان فرق، ادیان، اقوام و مذاهب کشور وبیناری با موضوع مشارکت حداکثری پیروان ادیان و شاخصه های انتخاب اصلح با حضور مدیر روابط عمومی خلیفه گری ارامنه تهران برگزار شد.

گریگوریس نرسسیانس مدیر روابط عمومی خلیفه گری ارامنه تهران مشارکت حداکثری در انتخابات را یک وظیفه دینی و ملی دانست و بر انتخاب فرد اصلح، به عنوان رییس جمهور منتخب 4 سال آینده کشور، تأکید کرد.

در این نشست، کشیش گریگوریس نرسسیانس که به نمایندگی از خلیفه گری ارامنه تهران شرکت کرده بود با ابلاغ سلام اسقف اعظم سبوه سرکیسیان رهبر ارامنه تهران به مقام معظم رهبری ، شرکت همه ارامنه در انتخابات را مورد تأکید قرار داده و بیان نمود؛ اسقف اعظم همه هم کیشان و پیروان حضرت عیسی مسیح (ع) در ایران را توصیه به حضور در همه برنامه های ملی از جمله انتخابات ریاست جمهوری می نماید.

کشیش نرسسیانس در پایان با بیان این نکته که تبلیغات سو دشمنان هیچ تأثیری در مشارکت حداکثری در انتخابات نخواهد داشت، عنوان کرد: جامعه ارامنه ایران پا به پای سایر اقشار جامعه در ان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تبلیغات دشمنان تأثیری در مشارکت حداکثری نخواهد داشت/توصیه اسقف اعظم برای حضور در انتخابات

تبلیغات دشمنان تأثیری در مشارکت حداکثری نخواهد داشت/توصیه اسقف اعظم برای حضور در انتخابات