مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 خرداد 1400 ساعت 03:302021-05-30ورزشي

فرافکنی به سبک رییس کمیته فوتسال/ چرا «ساختمان ها» موضوع اصلی نیست؟


جامعه فوتسال در حال از دست دادن یکی از بزرگترین سرمایه هایش است اما رییس کمیته فوتسال می گوید این بحث یک موضوع غیر اصلی است! - جامعه فوتسال در حال از دست دادن یکی از بزرگترین سرمایه هایش است اما رییس کمیته فوتسال می گوید این بحث یک موضوع غیر اصلی است! به گزارش بعد از گذشت نزدیک به دو هفته صورت گرفت.

مهرداد سراجی عضو هیات رییسه سازمان لیگ فوتبال و رییس کمیته فوتسال روز گذشته در حاشیه بازدید از تمرین تیم ملی فوتسال به سئوالی درباره فروش این ساختمان ها پاسخ داد.

سراجی با بیان اینکه بحث فروش ساختمان های فوتسال یک بحث غیر اصلی است، گفت: سئوال من این است که چرا یک موضوع غیر اصلی به یک موضوع اصلی تبدیل می شود؟ آیا کمیته فوتسال مسئول فروش این ساختمان است؟ خیر.

مسئولیت های کمیته فوتسال مشخص است مانند استعدادیابی و یا رسیدگی به تیم ملی و چیزهای دیگر.

بحث فروش ساختمان های فوتسال در روزهای گذشته مورد انتقاد تعداد زیادی از مربیان و مدیران فوتسالی قرار گرفته است.

این ساختمان ها در زمان ریاست سیدرضا افتخاری بر کمیته فوتسال خریداری شد و به دو واحد آپارتمانی گسترش یافت؛ یکی برای سازمان لیگ فوتسال و یکی برای کمیته فوتسال.

فدراسیون فوتبال در پی بالا گرفتن مشکلات مالی تصمیم به فروش این ساختمان ها گرفته و حتی کارشناسی قیمت را انجام داده است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فرافکنی به سبک رییس کمیته فوتسال/ چرا «ساختمان ها» موضوع اصلی نیست؟

فرافکنی به سبک رییس کمیته فوتسال/ چرا «ساختمان ها» موضوع اصلی نیست؟