مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 خرداد 1400 ساعت 06:552021-05-27سياسي

سرانجام شعار مدیران شهرداری/تهران تبدیل به شهری برای همه شد؟


کارشناس مدیریت شهری با اشاره به شعار مدیران شهرداری مبنی بر «تهران، شهری برای همه» گفت: مدیریت فعلی مشخص کند دقیقاً کدام ویژگی، تهران را به شهری برای همه تبدیل کرده است؟ - سید هومان حسینی، کارشناس مدیریت شهری در گفت وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، درباره شعار مدیریت شهری مبنی بر تهران، شهری برای همه اظهارداشت: آنچه از شعارهای تبلیغاتی به ذهن متبادر می شود جنبه های ایجابی است که انجام یک خدمت، که تا امروز وجود نداشته و یا از بین بردن ناهنجاری های موجود را از طرف گروه شعار دهنده نوید می دهد.

بنابراین انتظار است که تاحد امکان سعی شود از طریق اقدامات مثبت و ایجابی و یا در صورت لزوم با اقدامات سلبی شعارهای مزبور تحقق یابد.

وی افزود: تهران شهری برای همه شعاری است که مدیریت فعلی و شهر نفروشی بود که با ملحوظ داشتن این شعارها می توان شعار تهران برای همه را نیز در پرتو این سه شعار اصلی ارزیابی کردد.

حال پس از گذشت تقریبا چهار سال و نزدیک شدن به پایان مدیریت فعلی آیا واقعاً معضلات فساد، عدم شفافیت و شهر فروشی از بین رفته و یا حداقل سازماندهی شده است که درسایه آن، شهرداری به سازمانی پویا، شفاف و پایدار تبدیل شده که قادر باشد تهران را برای همگان مصون بدارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرانجام شعار مدیران شهرداری/تهران تبدیل به شهری برای همه شد؟

سرانجام شعار مدیران شهرداری/تهران تبدیل به شهری برای همه شد؟