مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 خرداد 1400 ساعت 17:302021-05-26سياسي

تاکید استاندار سیستان وبلوچستان بر تلاش رسانه ها برای حضور گسترده مردم در انتخابات


استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر تلاش رسانه ها برای حضور گسترده مردم در انتخابات گفت: رسانه ای مورد استقبال عموم قرار می گیرد که علاوه بر صداقت و راستگویی، - ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر تلاش رسانه ها برای حضور گسترده مردم در انتخابات گفت: رسانه ای مورد استقبال عموم قرار می گیرد که علاوه بر صداقت و راستگویی، بتواند تحلیل ها و پیش بینی های درست را در اختیار مردم قرار دهد.

به گزارش ایسنا احمدعلی موهبتی در نشست با اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی اظهار کرد: رسانه ای موفق است که مسیر انبیای الهی را در پیش گیرد و در کارش صداقت داشته باشد امیدواریم این اصل را همه دوستان اصحاب رسانه در نظر داشته باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: رسانه ای مورد استقبال عموم قرار می گیرد که علاوه بر صداقت و راستگویی و صحت، بتواند تحلیل ها و پیش بینی های درست و لازم را در اختیار مردم قرار دهد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: باید تلاشمان را بکنیم تا مردم حضور حداکثری پای صندوق های رای داشته باشند، اگر کسانی که می توانند در تصمیم گیری به خوبی نقش ایفا کنند در این انتخابات شرکت نکنند به منطقه ظلم کردند و اگر مردم در انتخابات مشارکت نداشته باشند به خودشان ظلم کردند چرا که حق انتخاب را از خودشان سلب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تاکید استاندار سیستان وبلوچستان بر تلاش رسانه ها برای حضور گسترده مردم در انتخابات

تاکید استاندار سیستان وبلوچستان بر تلاش رسانه ها برای حضور گسترده مردم در انتخابات