مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 خرداد 1400 ساعت 19:202021-05-25سياسي

قوانین فعلی کمیسیون ماده 100 منسوخ شده/ اتخاذ تصمیم جدید برای تغییر مقررات


معاون امور عمرانی استاندار سمنان گفت: قوانین و مقرراتی که در کمیسیون ماده 100 در حال اجرا است، کاملاً منسوخ شده و قرار است برای تغییر ترکیب اعضای کمیسیون و تغییر قوانین تصمیمات جدید اتخاذ شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، منوچهر فخری سه شنبه شب در جلسه کارگاه آموزشی ماده 100 که در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان برگزار شد، اظهار کرد: فرا نگرفتن آموزش های لازم موجب مشکلات در حوزه اداری می شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات به دلیل فرا نگرفتن آموزش های لازم است، افزود: یکی از بحث های مهمی که در راستای اهداف معاونت عمرانی و سایر حوزه های استانداری سمنان وجود دارد، بحث آموزش است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان ادامه داد: آموزش یک کلید و ابزار مهم محسوب می شود تا با بهره گیری از آن بتوانیم یک تغییر اساسی را در حوزه مدیریت و تفکر مدیریتی در حوزه های مختلف ایجاد کنیم.

فخری بیان کرد: کمیسیون ماده 100 یکی از مهم ترین مسائل در حوزه تخلفات مدیریتی شهری محسوب می شود که باید شهرداری ها و دهیاری ها برای جلوگیری از تخلفات آموزش لازم را فرا بگیرند.

وی افزود: اگر می خواهیم روابط شهرسازی بر ساخت و سازها در شهرها و روستاها حاکم شود، باید قوانین و مقررات را ضابطه مند کنیم و مردم را سوق به سمتی دهیم که این رابطه و قاعده ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قوانین فعلی کمیسیون ماده 100 منسوخ شده/ اتخاذ تصمیم جدید برای تغییر مقررات

قوانین فعلی کمیسیون ماده 100 منسوخ شده/ اتخاذ تصمیم جدید برای تغییر مقررات