مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 خرداد 1400 ساعت 03:302021-05-25اجتماعي

بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در مدیریت بحران


رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت توان دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان در مدیریت بحران پایتخت تاکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، رضا کرمی محمدی اظهار کرد: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با هدف بهره گیری از ظرفیت توان دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و تحقق ایده های نو منطبق با دانش نوین، نسبت به انعقاد قرارداد با حدود 15 شرکت دانش بنیان و مراکز علمی – دانشگاهی اقدام کرده است.

کرمی محمدی تصریح کرد: سال گذشته از مجموع 46 قرارداد تنظیم شده در سازمان مدیریت بحران شهر تهران با تنظیم حدود 17 قرار داد با شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها از ظرفیت های ملی و دانشگاهی در حوزه مدیریت بحران استفاده شد.

کرمی محمدی با اشاره به دغدغه مدیریت شهری نسبت به کاهش مخاطرات، سوانح و حوادث در شهر تهران افزود: بودجه سازمان مدیریت بحران شهر تهران در سال گذشته 60 درصد افزایش داشت و با توجه به طراحی و انجام پروژه های مختلف در سازمان تقریباً 100 درصد بودجه برای طرح هایی که جنبه کلیدی و زیرساختی برای تحقق تاب آوری و اعمال مدیریت بحران دارد، جذب شد.

بر همین اساس امسال هم بودجه سازمان مدیریت بحران تهران نسبت به سال قبل 30 درصد افزایش یافت تا کماکان بتوان نسبت به ایجاد زیرساخت ها در این حوزه گام برداشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در مدیریت بحران

بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در مدیریت بحران