مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 خرداد 1400 ساعت 08:502021-05-24سياسي

دستگیری احمدی نژاد بهترین اتفاق برای اوست


احساس میکنم آقای احمدی نژاد به موقعیتی رسیده است که دارد فریاد می زند بیایید من را بگیرید؛ دستگیری آقای احمدی نژاد بهترین اتفاق برای وی است.

- به گزارش تابناک، خبر فوری نوشت: محمدرضا باهنر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگویی به بیان نکاتی پیرامون کاندیداتوری علی لاریجانی، دو قطبی های انتخابات 1400، سرنوشت FATF و .

پرداخته است که در ادامه آن را می خوانید.

در روزهای گذشته خبری منتشر شد که شما رییس ستاد انتخاباتی آقای لاریجانی هستید؛ درست است؟ خبرگزاری مهر کم لطفی کرده بود و دقیق سوال نکرده بود و من بیانیه ای دادم و از ورود و حضور چهره های مشهور در انتخابات به صورت جدی استقبال می کنیم و دلیل آن هم مشارکت است و تاکید کردم که من مسئولیت ستاد انتخاباتی هیچ کدام از کاندیداها نیستم و ما زیرمجموعه شورای وحدت کار می کنیم و قاعدتا کاندیدای آنها هم جناب آقای رییسی است و حتی احتمال اینکه رییس ستاد انتخاباتی آقای لاریجانی باشم وجود ندارد.

البته من مخالفتی با حضور ایشان ندارم ولی در جریانات سیاسی زیرمجموعه شورای وحدت هستیم.

چقدر احتمال می دهید که جریان اول یعنی دو قطبی ها بین آقای لاریجانی و آقای رییسی اتفاق بیفتد؟ این زمانی اتفاق می افتد که اصلاح طلب ها به اصطلاح کاملا ناامید شوند که کاندیدای انحصاری خودشان رای بیاورد، به این نتیج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری احمدی نژاد بهترین اتفاق برای اوست

دستگیری احمدی نژاد بهترین اتفاق برای اوست