مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 خرداد 1400 ساعت 06:502021-05-23اقتصادي

خوراک دام و طیور وارد شده با ارز دولتی سر از بازار سیاه درآورده است


نائب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز گفت: ارز یارانه ای به جز رانت، فساد و ایجاد مواهب و ثروت های افسانه ای برای یکسری افراد خاص، نتیجه ای در بر نداشته است.

- ایسنا/البرز نائب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز گفت: ارز یارانه ای به جز رانت، فساد و ایجاد مواهب و ثروت های افسانه ای برای یکسری افراد خاص، نتیجه ای در بر نداشته است.

محمد بهرو روز یکشنبه دوم خرداد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مهمترین عاملی که تولید و اقتصاد کشور را دچار مشکل کرده، مسئله چگونگی تخصیص ارز یارانه ای و بازگشت ارزهای صادراتی است، اظهار کرد: انتظار ما این بود که تکلیف ارز یارانه ای توسط مجلس شورای اسلامی مشخص شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه ارز یارانه ای فسادزا بوده و موجب توقف تولید و باز ایستادن چرخ های اقتصاد است، افزود: عواید این ارز هیچگاه نصیب تولیدکنندگان واقعی و از آن طرف مردم نشده است.

نائب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی البرز بیان کرد: ارز یارانه ای به جز رانت، فساد و ایجاد مواهب و ثروت های افسانه ای برای یکسری افراد خاص نتیجه ای در بر نداشته است.

وی با تاکید بر اینکه امید است که تکلیف ارز یارانه ای امسال در مجلس مشخص شود، عنوان کرد: مشکلات اخیر در زمینه افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ در جامعه به این دلیل بروز پید


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خوراک دام و طیور وارد شده با ارز دولتی سر از بازار سیاه درآورده است

خوراک دام و طیور وارد شده با ارز دولتی سر از بازار سیاه درآورده است