مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 خرداد 1400 ساعت 18:302021-05-22حوادث

مادر، جان 2 کودکش را گرفت


19»/ سارق حرفه ای با شلیک پلیس به دام افتاد/ مادر، جان 2 کودکش را گرفت/ کشف 29 قبضه سلاح غیر مجاز از عاملان تیراندازی.

- هشدار پلیس فتا به کاربران در فعال سازی شبکه های اجتماعی دسترسی به کد های فعال سازی اکانت کاربران، ساده ترین روشی است که کلاهبرداران می توانند از طریق آن به اهداف مجرمانه خود برسند.

کلاهبرداران با شماره تلفن شهروندان در شبکه های اجتماعی ثبت نام کرده و کد پیامک شده جهت تأیید هویت را نیز با ترفند های گوناگون از قربانی دریافت می کنند و پس از فعال سازی شماره قربانی در شبکه های اجتماعی، اقدام به کلاهبرداری می کنند.

اغلب موارد مجرمان سایبری پس از دسترسی غیرمجاز به اکانت شبکه های اجتماعی شهروندان، با ارسال پیامی به دنبال کننده ها، از آن ها درخواست مبلغی پول به عنوان قرض را دارند و یا اینکه با دسترسی به اطلاعات دیگر مانند عکس، فیلم و … اقدام به تهدید، اخاذی و هتک حرمت و حیثیت افراد می کنند.

به هیچ عنوان گوشی همراه و کد فعال سازی اکانت شبکه های اجتماعی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید؛ چرا که افراد سودجو با دسترسی به گوشی و اطلاعات شما در کمترین زمان ممکن می توانند به هدف مجرمانه خود برسند.

اگر پیامی مبنی بر دریافت کمک مالی از سوی دوستان و آشنایان خود از طریق شبکه های اجتماعی دریافت کردید، قبل از هر گونه واریز و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مادر، جان 2 کودکش را گرفت

مادر، جان 2 کودکش را گرفت