مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 خرداد 1400 ساعت 07:152021-05-22سياسي

هرچه دانشکده های حقوق قوی تر باشند، به قانونی تر شدن کارهای کشور کمک خواهد کرد


هرچه دانشکده های حقوق قوی تر و فعال تر و دانش آموختگان این رشته بیشتر باشند، حتما برای به صحیح جریان افتادن امور و قانونی تر شدن کارهای کشور به ما کمک خواهد کرد.

- ایسنا/خوزستان وزیر دادگستری گفت: هرچه دانشکده های حقوق قوی تر و فعال تر و دانش آموختگان این رشته بیشتر باشند، حتما برای به صحیح جریان افتادن امور و قانونی تر شدن کارهای کشور به ما کمک خواهد کرد.

سیدعلیرضا آوایی امروز (اول خردادماه) در حاشیه افتتاح دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شهید چمران اهواز، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشحالم از اینکه موفق شدم در جلسه ای که برگزار شد و افتتاح دانشکده حقوق و علوم سیاسی شرکت کنم.

ارزش این افتتاح در اصل در راستای ارتقای سطح حقوقی استان و استفاده بیشتر از ظرفیت اساتید حقوق با توجه به مجموعه استعدادهای موجود خواهد بود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به افتتاح دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: فکر می کنم که این قدم بزرگ و مبارکی در جهت اعتلای علم حقوق و قانون مندتر شدن روند مسائل کشور خواهد بود.

وزیر دادگستری تاکید کرد: هرچه دانشکده های حقوق قوی تر و فعال تر و دانش آموختگان این رشته بیشتر باشند، حتما برای به صحیح جریان افتادن امور و قانونی تر شدن کارهای کشور به ما کمک خواهد کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هرچه دانشکده های حقوق قوی تر باشند، به قانونی تر شدن کارهای کشور کمک خواهد کرد

هرچه دانشکده های حقوق قوی تر باشند، به قانونی تر شدن کارهای کشور کمک خواهد کرد