مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 31 اردیبهشت 1400 ساعت 04:552021-05-21سياسي

بحران کم آبی در کهگیلویه و بویراحمد زیر سایه سنگین انتخابات/مدیرانی که تنها به فکر آینده خود هستند


هنر مسئولان در این است که همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بتوانند مشکلات مردم از جمله بحران کم آبی را نیز مد نظر قرار دهند - به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، امسال نیز همانند سال های اخیر بحران خشکسالی و کم آبی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد لازم است مسئولان مربوطه و همچنین مسئولان ارشد استانی علاوه بر توجه به برگزاری انتخابات و تحویل دادن صحیح و سالم دفتر و دستک به دولت بعدی به فکر تابستان سخت و طاقت فرسای استان نیز باشند.

اکنون که فکر و ذکر همه انتخابات ریاست جمهوری شده و برای برگزاری آن همه امکانات و نیروها بسیج شده و البته بسیاری از مدیران نیز دست روی دست گذاشته و منتظر نتیجه انتخابات و فرجی برای ماندن دوباره خود هستند توجه کمتری به وضعیت خشکسالی و بحران آب در استان می شود.

تا جایی که بسیاری از مناطق کهگیلویه و بویراحمد به خصوص در مناطق خشک و گرمسیری و روستاهای دور افتاده از هم اکنون مردم با بحران کم آبی روبرو هستند.

مناطقی همچون بهمیی و روستاهای زیادی در مناطق گرمسیری که تنش آبی را همواره تجربه کرده اند امسال نیاز به توجه فوری مسئولان دارند چرا که تا یک ماه آینده وضعیت به مراتب سخت تر و بحران کم آبی شدیدتر خواهد شد و مسئولان نیز دیگر وقت توجه و رسیدگی ندارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بحران کم آبی در کهگیلویه و بویراحمد زیر سایه سنگین انتخابات/مدیرانی که تنها به فکر آینده خود هستند

بحران کم آبی در کهگیلویه و بویراحمد زیر سایه سنگین انتخابات/مدیرانی که تنها به فکر آینده خود هستند