مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 اردیبهشت 1400 ساعت 09:502021-05-20ورزشي

بگو بخند جنجالی های دربی 95 پایتخت در کمیته انضباطی فدراسیون


جلسه کمیته انضباطی فداسیون فوتبال در خصوص دربی 95 پایتخت با حضور متخلفان هر دو تیم استقلال و پرسپولیس برگزار شد.

- ، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران امروز به پرونده تخلفات بازیکنان و مربیان حاشیه ساز دربی 95 پایتخت بین تیم های استقلال تهران و پرسپولیس رسیدگی کرد.

مهدی ترابی و فرشاد فرجی بازیکنان خاطی پرسپولیس همراه با حسین پور معاونت حقوقی این باشگاه در نشست حضور پیدا کردند.

از سوی دیگر بهزاد غلامپور مربی دروازه بانان و محمد نادر بازیکن استقلال تهران نیز به دلیل تخلف در دربی به این نشست احضار شده بودند که در آن حضور داشتند.

بازیکنان پرسپولیس هنگام دیدن بهزاد غلامپور سمت او رفتند و بابت اتفاقاتی که در دربی 95 رقم زدند از او عذرخواهی کردند.

مربی آبی پوشان نیز از فرشاد فرجی بابت ضربه ای که به او زده بود دلجویی کرد.

پس از پایان جلسه کمیته انضباطی نیز بایکنان متخلف به همراه غلامپور در جمع خبرنگاران حاضر شدند و بابت رفتار خود در دربی 95 از هواداران دو تیم عذرخواهی کردند.

رأی کمیته انضباطی درباره این اتفاقات قرار است تا هفته آینده صادر شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بگو بخند جنجالی های دربی 95 پایتخت در کمیته انضباطی فدراسیون

بگو بخند جنجالی های دربی 95 پایتخت در کمیته انضباطی فدراسیون