مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 اردیبهشت 1400 ساعت 06:002021-05-20سياسي

ماموریت مشترک سازمان زندان ها و کمیته امداد دستگیری از خانواده زندانیان است


در نظام زندانبانی، فقط آزادی مددجویان موضوعیت ندارد بلکه مهمتر از آن، امر اصلاح و تربیت آنان است تا بازگشت مجدد به جامعه، - رییس سازمان زندان ها گفت: در نظام زندانبانی، فقط آزادی مددجویان موضوعیت ندارد بلکه مهمتر از آن، امر اصلاح و تربیت آنان است تا بازگشت مجدد به جامعه، موجب نگرانی مضاعف مردم نشود.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان زندان ها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، محمد مهدی حاج محمدی در جلسه ماهانه ویدئوکنفرانس با مدیران زندان های سراسرکشور که با حضور سیدمرتضی بختیاری رییس کمیته امداد حضرت امام (ره) برگزار شد گفت: رهبر معظم انقلاب تعبیری درمورد شهید لاجوردی دارند تحت عنوان انسان خسته نشو ؛ که این خصلت در آقای بختیاری هم مشهود است و امروز ما هم سعی داریم این مشی و مرام را سرلوحه کارمان قرار دهیم تا درمسیر خدمت به دین خدا، انقلاب و محرومان حرکت کنیم و خسته نشویم.

•آزادی زندانیان و اصلاح آنان باهم برای ما موضوعیت دارد رییس سازمان زندان ها با بیان اینکه رسیدگی به خانواده زندانیان به حتم برکت معنوی و فردی برای همه ما نیز خواهد داشت، عنوان کرد: این سرکشی ها و مشاهده وضعیت خانواده زندانیان انگیزه دوچندانی می شود تا در امر اصلاح زندانی دقیقتر عمل کنیم تا سرپرست خانواده هر چه سریعتر، سعادتمندانه ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماموریت مشترک سازمان زندان ها و کمیته امداد دستگیری از خانواده زندانیان است

ماموریت مشترک سازمان زندان ها و کمیته امداد دستگیری از خانواده زندانیان است