مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 اردیبهشت 1400 ساعت 02:352021-05-19ورزشي

رییس کمیته داوران دوچرخه سواری همچنان پیگیر حضور در مجمع/ کار به سازمان بازرسی کشید


رییس کمیته داوران فدراسیون دوچرخه سواری پس از اینکه از سوی معاونت قهرمانی وزارت ورزش پاسخی در مورد نبود نامش در مجمع انتخاباتی نگرفت به سراغ سازمان بازرسی رفت.

- رییس کمیته داوران فدراسیون دوچرخه سواری پس از اینکه از سوی معاونت قهرمانی وزارت ورزش پاسخی در مورد نبود نامش در مجمع انتخاباتی نگرفت به سراغ سازمان بازرسی رفت.

محمدرضا صفاپور در گفتگو با ایسنا درباره اعتراض خود نسبت به اینکه به عنوان نماینده داوران در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوچرخه سواری انتخاب نشده است، بیان کرد: زمانی که متوجه شدم نامم در بین اعضای مجمع نیست به سرپرست فدراسیون اعتراض کردم اما توپ را داخل زمین وزارت ورزش انداخت و گفت که نام من و مجید ناصربی را به عنوان نماینده داوران معرفی کرده است و خود وزارت ورزش آقای ناصری را انتخاب کرد.

او ادامه داد: سپس به وزیر ورزش نامه ارسال کردم و پیوست نامه را شخصا به بازرسی تحویل دادم.

بعد از چند روز که پیگیر شدم عنوان کردند وزیر نامه من را به آقای علی نژاد ارجاع داده است و مسئول دفتر آقای علی نژاد نیز به من اطلاع داد که آقای علی نژاد نامه را مختومه اعلام کرده است.

صفاپور همچنین گفت: سپس دوباره به سازمان بازرسی مراجعه کردم و از آنجا پیگیر شدم و شکایت کردم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییس کمیته داوران دوچرخه سواری همچنان پیگیر حضور در مجمع/ کار به سازمان بازرسی کشید

رییس کمیته داوران دوچرخه سواری همچنان پیگیر حضور در مجمع/ کار به سازمان بازرسی کشید