مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 اردیبهشت 1400 ساعت 07:152021-05-18اقتصادي

خروج مشاورین املاک از بازار مسکن


رییس اتحادیه مشاورین املاک همدان با بیان اینکه مشاورین املاک کسب و کار خوبی ندارند، گفت: به علت افزایش بی رویه قیمت مسکن در همدان بازار مسکن از رونق افتاده و در رکود به سرمی برد به طوریکه از ابتدای سال تاکنون 1150 معامله مسکن در همدان به ثبت رسیده است.

- ایسنا/همدان رییس اتحادیه مشاورین املاک همدان با بیان اینکه مشاورین املاک کسب و کار خوبی ندارند، گفت: به علت افزایش بی رویه قیمت مسکن در همدان بازار مسکن از رونق افتاده و در رکود به سرمی برد به طوریکه از ابتدای سال تاکنون 1150 معامله مسکن در همدان به ثبت رسیده است.

ابراهیم جمالی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به خروج واحدهای صنفی مشاورین املاک به علت رکود حاکم بر بازار، اظهار کرد: به علت رکود در بازار مسکن تعداد زیادی از مشاورین املاک از این صنف خارج شدند به طوریکه از ابتدای امسال تاکنون 29 واحد صنفی پروانه کسب خود را باطل کردند.

وی با تأکید بر اینکه برخی از مشاورین املاک از ابتدای سال تاکنون هنوز هیچ معامله ای نداشتند، تصریح کرد: بعد از افزایش 200 درصدی قیمت مسکن در عرض 17-18 ماه باعث شده بازار مسکن از رونق بیفتد و البته برخی سازندگان مسکن برای پاس کردن چک هایشان به ناچار قیمت را پایین آوردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خروج مشاورین املاک از بازار مسکن

خروج مشاورین املاک از بازار مسکن