مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 اردیبهشت 1400 ساعت 03:252021-05-16اقتصادي

پرداخت تسهیلات اشتغال زایی با تشکیل صندوق های خرد


مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی گفت: با توانمندسازی اقتصادی محلات و تسهیل فرآیند تشکیل صندوق های خرد محلی، محلات کم برخوردار از یک فرصت طلایی بهره مند می شوند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، محمدتقی آریان، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی در دومین جلسه کارگروه توسعه اشتغال، معیشت و رفع بیکاری سکونتگاه های غیررسمی استان، اظهار کرد: دفاتر تسهیل گری به دنبال ایجاد گروه های 15 نفره در محلات کم برخوردار هستند تا با تشکیل صندوق های خرد از تسهیلات یک میلیارد و 500 میلیون ریالی در راستای اشتغال زایی بهره مند شوند.

وی گفت: آسیب های اجتماعی در محلات حاشیه نشین با ایجاد کسب وکار و اشتغال زایی و درنتیجه رفع فقر مالی ریشه کن می شود.

ناهید کشاورز، مدیر توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور نیز، آموزش را اولویت توانمندسازی صندوق های خرد محلات دانست و افزود: تجربه صندوق در حمایت و پرداخت تسهیلات به مشاغل خرد محلی زنان روستایی، الگوی مناسبی است که این صندوق ها با ترویج فرهنگ کار جمعی و تقویت روحیه تیمی نهادینه می شود.

ناهید کشاورز تصریح کرد: گروه های شغلی باید متناسب با بازار و فروش اقدام به فعالیت کرده و با استفاده از بازارهای مجازی و اپلیکیشن می توانند به این مهم دست یابند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت تسهیلات اشتغال زایی با تشکیل صندوق های خرد

پرداخت تسهیلات اشتغال زایی با تشکیل صندوق های خرد