مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 اردیبهشت 1400 ساعت 05:002021-05-11بين الملل

مسکو: ارتباطی با حمله سایبری به خط لوله «کلونیال» آمریکا نداریم


سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه ادعای ضد روسی جدید مبنی بر مشارکت این کشور در حمله سایبری به بزرگترین شرکت خط لوله انتقال سوخت آمریکا را رد کرد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس،  دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه ادعای مشارکت در حمله سایبری به کلونیال بزرگترین شرکت خط لوله انتقال سوخت آمریکا را رد کرد.

پسکوف در واکنش به اتهام زنی جو بایدن رییس جمهور آمریکا که گفته بود باج افزار در روسیه بوده، به خبرگزاری روسی تاس گفت: روسیه ارتباطی با این موضع ندارد.

او در پاسخ به این سوال که آیا مسکو آماده تعامل با واشنگتن در این خصوص است، گفت آمریکا از همکاری در مبارزه با جرایم اینترنتی خودداری می کند.

بایدن روز دوشنبه گفته بود: تاکنون مدرکی بر اساس اطلاعات ما مبنی بر نقش روسیه وجود ندارد.

گرچه شواهدی وجود دارد که باج افزار عامل (این حمله سایبری) در روسیه بوده است، آن ها مسئولیت دارند با این مسئله مقابله کنند.

پیشتر شبکه آمریکایی سی.

ان.

ان به نقل از یکی از مقام های ارشد سایبری سابق آمریکا مدعی شد که هکرهای پشت پرده حمله سایبری به کلونیال به روسیه مرتبط هستند.

طبق این گزارش، پیش از این گزارش شده بود که گروهی از هکرهای معروف به دارک ساید احتمالاً با حمله به بزرگترین شرکت خط لوله ایالات متحده ارتباط دارند و سی.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسکو: ارتباطی با حمله سایبری به خط لوله «کلونیال» آمریکا نداریم

مسکو: ارتباطی با حمله سایبری به خط لوله «کلونیال» آمریکا نداریم