مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400 ساعت 11:402021-05-10اجتماعي

برگزاری آزمون مجدد برای غایبان امتحانات حضوری


رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش گفت که از غایبان موجه امتحانات حضوری پایه نهم دو هفته بعد از آخرین امتحان و پایه دوازدهم در شهریور دوباره آزمون گرفته می شود.

- به نقل از صدا و سیما، خسرو ساکی با اشاره به اینکه سوالات امتحانات پایه نهم به صورت استانی و پایه دوازدهم کشوری است، گفت: آموخته های دانش آموزان در آموزش مجازی، مبنای طراحی سوالات امتحانات حضوری دانش آموزان پایه نهم و دوازدهم خواهد بود و سوالات هر دو پایه بر مبنای آموزش در نواحی قرمز کرونا یعنی همان آموزش غیرحضوری طراحی خواهد شد.

وی گفت: 30 درصد مطالب کتاب های درسی برای امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم حذف شده است که قسمت های حذف شده را دانش آموزان می توانند در سامانه سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به نشانی oerp.

ir در بخش کتاب های درسی مشاهده کنند.

ساکی افزود: حذفیات کتاب های درسی برای سایر پایه های تحصیلی نیز در این سامانه اطلاع رسانی شده است.

نمرات امتحانات نهایی 3 هفته بعد از اعلام نتایج برای تاثیر در سوابق تحصیلی دانش آموزان به سازمان سنجش کشور ارایه خواهد شد.

رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش افزود: همه دانش آموزان پایه نهم در مدرسه خود و دانش آموزان پایه دوازدهم در نزدیکترین مدرسه به محل سکونت خود امتحان خواهند داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری آزمون مجدد برای غایبان امتحانات حضوری

برگزاری آزمون مجدد برای غایبان امتحانات حضوری