مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400 ساعت 04:302021-05-10اجتماعي

داس بی تدبیری بر پیکر هزار اصله درخت تاغی/ با متخلفان برخورد قانونی می شود


بدون شک نهال کاری مهم ترین اقدام در راستای جلوگیری از گرد و غبار است اما نابودی هزار اصله درخت تاغ در منطقه سجزی اصفهان، منطقه ای که کانون گرد و غبار است، - به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، نگهداری و توسعه فضای سبز به عنوان یکی از ملزومات شهری نیازمند مدیریت نهادهای ذیربط و مشارکت عمومی است، بی شک یکی از مطالبات اصلی مردم حفظ فضای سبز موجود است، اما هر از چند گاهی خبرهایی مبنی بر قطع درختان به دست شهروندان و یا حتی سازمان ها و ارگان ها شنیده می شود.

روز گذشته بود که خبر قطع هزار اصله درخت تاغ در جنگل های دست کاشت محدوده سجزی در شرق شهرستان اصفهان منتشر شد.

این درخت ها توسط اداره راهداری شهرستان اصفهان از ریشه درآورده شدند و در ادامه با حضور مأموران یگان حفاظت محیط زیست کار متوقف می شود.

  در سال های اخیر، بحران ناشی از ورود ریزگردها در استان اصفهان یکی از ملموس ترین حوادث طبیعی انسانی مؤثر در زندگی روزمره شهروندان و اقتصاد این منطقه بوده است.

کاهش نزولات جوی، خشکسالی، وزش بادهای شدید، حساس بودن خاک به فرسایش بادی از جمله عوامل طبیعی هستند که ریزگردها را پراکنده می کنند.

استفاده بی رویه از منابع آبی، تخریب مراتع و جنگل ها، احداث سدها و گسترش صنایع آلوده کننده از فعالیت انسان هاست که منجر به تولید ریزگردها می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

داس بی تدبیری بر پیکر هزار اصله درخت تاغی/ با متخلفان برخورد قانونی می شود

داس بی تدبیری بر پیکر هزار اصله درخت تاغی/ با متخلفان برخورد قانونی می شود