مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 ساعت 11:302021-05-05سياسي

رهایی قاتل از چوبه دار پس از 7 سال با رضایت اولیای دم در فارس


با تلاش اعضای شورای حل اختلاف رستم، اولیای دم مقتول به احترام ماه مبارک رمضان پس از 7 سال ازقصاص قاتل صرف نظر کردند.

- ، حجت الاسلام و المسلمین سیدکاظم موسوی با اعلام این خبر، گفت: پس از صدور حکم محکومیت قاتل و تأیید تجدید نظر و نیز وصول استیذان حکم اعدام، این پرونده در اردیبهشت سال 1399 جهت ایجاد مصالحه به شعبه کوپن شورای حل اختلاف رستم ارجاع و اعضای این شعبه وارد مراحل ایجاد صلح و سازش بین دو خانواده شدند.

رییس کل دادگستری استان فارس تصریح کرد: اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف فارس با برگزاری چندین جلسه و استفاده از ظرفیت معتمدین و ریش سفیدان توانستند اولیای دم را از قصاص منصرف نمایند و زندگی دوباره ای به جوان پشیمان بخشیدند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی با قدردانی از گذشت و بخشش خانواده مقتول در این ماه مبارک افزود: رمضان، ماه خودسازی و تزکیه نفس انسان است و درک این ماه موجب تقرب انسان به خداوند شده و نورانیت خاصی به انسان روزه دار می بخشد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس با قدردانی از تلاش رییس دادگستری و دادستان شهرستان رستم، حضور و نقش معتمدین و ریش سفیدان را در حل و فصل چنین پرونده هایی که به صلح و سازش ختم می شود را مهم خواند و تصریح کرد: استفاده از فضای معنوی ماه مبارک رمضان می تواند در گسترش مصالحه و توسعه فر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رهایی قاتل از چوبه دار پس از 7 سال با رضایت اولیای دم در فارس

رهایی قاتل از چوبه دار پس از 7 سال با رضایت اولیای دم در فارس