مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 اردیبهشت 1400 ساعت 09:452021-05-05اجتماعي

افزایش حوزه های امتحان نهایی/حضور دانش آموزان در گروه های مجزا سر جلسات امتحانی


رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش وپرورش اظهار کرد: حفظ سلامت دانش آموزان اولویت اصلی آموزش وپرورش است.

- رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش وپرورش اظهار کرد: حفظ سلامت دانش آموزان اولویت اصلی آموزش وپرورش است.

به گزارش ایسنا، خسرو ساکی در مورد امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم، گفت: همان اندازه که حفظ سلامت دانش آموزان مهم است هدایت تحصیلی و آینده تحصیلی دانش آموزان هم امر مهمی محسوب می شود که نباید لطمه و آسیبی به آن وارد شود.

وی ادامه داد: هدایت تحصیلی دانش آموزان و انتخاب رشته آن ها به لحاظ تأثیری که در سرنوشت تحصیلی آنان دارد، بسیار حائز اهمیت است، لذا نباید اجازه دهیم که فضا دوقطبی شود و طوری القا کنیم که دو مقوله سلامت و امتحانات کنار هم نمی توانند باشند، درصورتی که اگر پروتکل های بهداشتی رعایت شود، می توانیم درجایی که لازم باشد، امتحان حضوری برگزار کنیم.

ساکی با تأکید بر اینکه تعطیل کردن امتحانات حضوری به معنای عدم تفکیک دانش آموزان برای شاخه ها و رشته های مختلف تحصیلی است، اظهار کرد: این موضوع، موجب تورم در یک رشته یا شاخه یا کمبود در رشته و شاخه دیگر می شود و بازار کار را نیز در آینده دچار مشکل می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش حوزه های امتحان نهایی/حضور دانش آموزان در گروه های مجزا سر جلسات امتحانی

افزایش حوزه های امتحان نهایی/حضور دانش آموزان در گروه های مجزا سر جلسات امتحانی