مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اردیبهشت 1400 ساعت 06:352021-05-03سياسي

گلایه از اعمال نشدن محدودیت ها در بیرحند/جولان خودروهای غیربومی


دبیر ستاد دانشگاهی کنترل کرونا در خراسان جنوبی گفت: علی رغم اینکه چند شهر خراسان جنوبی در وضعیت قرمز است همچنان شاهد ورود خودروهای با پلاک غیر بومی در استان هستیم.

- غلامرضا شریف زاده در گفت و گو با در خراسان جنوبی سخن می گویند بابت این است که آمارها هر دوشنبه در اختیار آنان قرار داده می شود.

شریف زاده در زمینه رعایت محدودیت های کرونایی در خراسان جنوبی ادامه داد: چند شهر از جمله بیرجند در استان در وضعیت قرمز قرار دارند ولی همچنان شاهد ورود خودروهای با پلاک غیر بومی از دیگر استان ها به خراسان جنوبی و خروج خودروهای با پلاک بومی از استان هستیم.

وی بیان کرد: ما به عنوان متولیان بحث سلامت خواهان این هستیم که این محدودیت های کرونایی در زمینه ورود و خروج خودروها به صورت جدی اعمال شود و پلیس راهور این موضوع را به صورت جدی مد نظر قرار دهد.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی افزود: اصناف نیز تا هفته گذشته محدودیت های کرونایی را به صورت دقیق مراعات می کردند ولی این هفته شاهد کاهش رعایت ها و تعطیلی های اصناف دو، سه و چهار بوده ایم.

شریف زاده یادآورشد: البته اصناف نیز دلایل خاص خود را دارند چرا که فشارهای اقتصادی ناشی از این محدودیت ها بر اصناف بسیار زیاد بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گلایه از اعمال نشدن محدودیت ها در بیرحند/جولان خودروهای غیربومی

گلایه از اعمال نشدن محدودیت ها در بیرحند/جولان خودروهای غیربومی