مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 اردیبهشت 1400 ساعت 05:252021-05-03ورزشي

سیاست یک بام و دو هوا و نگرانی برای آینده باشگاه های ورزشی


صنعت باشگاه داری ایران پس از شیوع کرونا و تصمیماتی که برای تعطیلی آنها گرفته شد، مستقیما با خطر ورشکستگی روبرو شده و از این رو باید برای نجات آن فکری کرد.

- رضا شجیع استاد دانشگاه و عضو کمیسیون صلح کمیته ملی المپیک در یادداشتی برای گروه ورزشی خبرگزای مهر به تعطیلی باشگاه ها به خاطر شیوع در باشگاه های ورزشی 2/8 درصد پیش بینی می شود.

این در حالی است که رقم مذکور در سوپرمارکت ها حدود 11/2 درصد و در رستوران ها و کافه ها حدود 7/4 درصد برآورد شده است.

بر اساس این مطالعه دقیق مبتنی بر ردیابی، تنها 930 نفر از 33 هزار، در باشگاه ورزشی به ویروس مبتلا شده بودند.

در مورد پایین یا بالا بودن این رقم قضاوتی نمی کنم؛ ولی بالا بودن درصد ابتلاء در سوپرمارکت ها و تراکم جمعیت در متروها و اتوبوس ها این سوال را ایجاد می کند؛ که آیا سیاست های یک بام و دو هوای ما در مورد تعطیلی باشگاه های ورزشی درست است؟ اینکه بخواهیم بر اساس پروتکل های ترجمه شده کشورهای پیشرفته، باشگاه های ورزشی را تعطیل کنیم تصمیم بدی نیست، .

تصمیم بد آنجاست که راهکاری برای جبران خسارت ها و قطع درآمدهایشان نداریم.

باشگاه ها مثل شیرینی فروشی ها و رستوران ها قادر به ارایه خدمت با کرکره های نیمه باز نیستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاست یک بام و دو هوا و نگرانی برای آینده باشگاه های ورزشی

سیاست یک بام و دو هوا و نگرانی برای آینده باشگاه های ورزشی