مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 ساعت 08:252021-05-02اقتصادي

امضای قرارداد احداث بزرگ ترین کارخانه تولید آهک و دولومیت کشور با تام ایران خودرو


قرارداد پروژه بزرگ «احداث فاز سوم کوره های پخت آهک و دولومیت» بین شرکت تام و شرکت فولاد سنگ مبارکه اصفهان منعقد شد.

- قرارداد پروژه بزرگ احداث فاز سوم کوره های پخت آهک و دولومیت بین شرکت تام و شرکت فولاد سنگ مبارکه اصفهان منعقد شد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از ایکوپرس، قرارداد پروژه بزرگ احداث فاز سوم کوره های پخت آهک و دولومیت بین شرکت تام و شرکت فولاد سنگ مبارکه اصفهان منعقد شد.

با اجرای این پروژه، بزرگ ترین کارخانه تولید آهک و دولومیت کشور، در محل کارخانه فولاد سنگ (معدن حوض ماهی مبارکه) احداث خواهد شد.

مدت زمان اجرای این پروژه 24 ماه است و طی آن ظرفیت تولید 1200 تن آهک و دولومیت در روز بر مبنای تکنولوژی کوره های PFR به ظرفیت فعلی این کارخانه اضافه خواهد شد.

محصول خروجی این کوره ها به عنوان مواد اولیه تولید، برای ذوب فولاد در کارخانه فولاد مبارکه و سایر کارخانجات ذوب فولاد مورد استفاده قرار می گیرد.

شرکت تام از اوایل تابستان 99 در مراحل پیش ارزیابی این مناقصه حضور پیدا کرد و ضمن مذاکره با شرکت های تکنولوژ در این زمینه، آماده رقابت با 15 شرکت صاحب نام معدنی دیگر برای حضور در این مناقصه بزرگ شد.

پس از تهیه و ارائه پیشنهاد در انتهای پاییز 99 و پس از بررسی فنی پیشنهادات توسط کارفرما، پیشنهاد شرکت تام به همراه چهار شرک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امضای قرارداد احداث بزرگ ترین کارخانه تولید آهک و دولومیت کشور با تام ایران خودرو

امضای قرارداد احداث بزرگ ترین کارخانه تولید آهک و دولومیت کشور با تام ایران خودرو