مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 اردیبهشت 1400 ساعت 13:152021-05-01سياسي

اقبال احزاب اصلاح طلب به «ظریف» و »جهانگیری» برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری


امروز احزاب اصلاح طلب نامزدهای مورد نظر خود را به جبهه اصلاحات ایران معرفی کردند و اقبال پررنگی از سوی احزاب اصلاح طلب به محمدجواد ظریف و اسحاق جهانگیری صورت گرفته است.

- حوزه احزاب خبرگزاری فارس: انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم 28 خرداد ماه قرار است برگزار شود و هم اکنون جریانات و جناح های سیاسی در حال برگزاری نشست ها و رایزنی ها برای معرفی یک نامزد واحد به پایگاه های اجتماعی خود و همچنین عموم مردم هستند.

نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان در همین خصوص زمانبندی ساز و کار انتخابات نامزد جبهه اصلاحات را در مورخ  5 اردیبهشت به تصویب رساند که بر اساس آن از امروز احزاب و اعضای حقیقی این جبهه اصلاحات ایران می توانند نامزدهای خود را به این جبهه معرفی کنند.

طبق این ساز و کار هر نامزد را باید حداقل 10 عضو مجمع به جبهه معرفی کند.

    در مرحله دوم  زمانبندی ساز و کار انتخاب نامزد واجد جبهه اصلاحات ایران در مورد نامزدهای معرفی شده رأی گیری صورت می گیرد و نامزدهایی که یک سوم آراء را به خود اختصاص دهند وارد مرحله بررسی توسط جبهه می شوند و سپس نامزدهایی که حائز اکثریت آراء شده اند در جلسات مجمع عمومی برای پاسخ به اعضا و ارائه برنامه ها دعوت می شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقبال احزاب اصلاح طلب به «ظریف» و »جهانگیری» برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری

اقبال احزاب اصلاح طلب به «ظریف» و »جهانگیری» برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری