مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 اردیبهشت 1400 ساعت 09:052021-05-01اقتصادي

80 درصد کشاورزی کشور خرده مالکی است / هشدار درباره فروپاشی شبکه تعاونی


یک مقام مسئول با بیان اینکه انحلال سازمان مرکزی تعاون روستایی منجر به فروپاشی شبکه تعاونی های کشاورزی می شود، گفت: حدود 80درصد کشاورزی ما خرده مالکی است که در قالب تعاونی ها ساماندهی می شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی، افشین صدر دادرس در واکنش به مصوبه دولت مبنی بر ادغام سازمان مرکزی تعاون روستایی در وزارت جهاد کشاورزی گفت: ما با این تصمیم که ابهامات زیادی نیز در آن وجود دارد، به شدت مخالفیم.

مدیرعامل اتحادیه دام های سبک با اشاره به اینکه تصمیم مذکور غیرکارشناسی است، افزود: تشکیل سازمان مرکزی تعاون روستایی براساس قانون بوده بنابراین انحلال یا ادغام آن نیز باید در مجلس شورای اسلامی بررسی شود و مجلس در این زمینه تصمیم گیری کند.

دادرس تاکید کرد: بنابراین این مصوبه دولت در تضاد با قوانین بالادستی است.

وی با بیان اینکه آموزش، ترویج، تشکیل و توسعه و نظارت بر کار تعاونی ها از جمله وظایف سازمان مرکزی تعاون روستایی است، تصریح کرد: در وزارت جهاد کشاورزی هیچ واحد تخصصی وجود ندارد که بخواهد چنین کاری را انجام دهد و سرنوشت تعیین و تقویت تشکل ها و حمایت از آنان نامعلوم خواهد بود.

دادرس با اشاره به اینکه سازمان مرکزی تعاون روستایی از طریق تعاونی ها، رابط بین دولت و بدنه اجتماعی بخش کشاورزی است، افز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

80 درصد کشاورزی کشور خرده مالکی است / هشدار درباره فروپاشی شبکه تعاونی

80 درصد کشاورزی کشور خرده مالکی است / هشدار درباره فروپاشی شبکه تعاونی