مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 اردیبهشت 1400 ساعت 10:252021-04-30سياسي

بازرسی دفاتر مقام های دولتی کذب است


یک مقام آگاه در دفتر سخنگوی دولت گفت: شایعات منتشرشده در فضای مجازی درخصوص بازرسی از دفاتر مقام های دولتی به دلیل سرقت فایل صوتی مصاحبه ظریف کذب است.

- به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک مقام آگاه در دفتر سخنگویی دولت شایعات منتشرشده در فضای مجازی درخصوص بازرسی از دفاتر مقام های دولتی را به دلیل سرقت فایل صوتی مصاحبه وزیر امور خارجه کاملا کذب و بی اساس دانست و تصریح کرد: این شایعات کذب در ادامه عملیات روانی گسترده رسانه های معاند پیرامون سرقت گفت وگو های پروژه تاریخ شفاهی دولت است و هدفی جز تشویش مردم و اختلاف افکنی میان مسئولان نظام ندارد.

وی اظهار کرد: با دستور رییس جمهور مسئولیت پیگیری این پرونده با وزارت اطلاعات است و بدیهی است هرگونه اطلاع رسانی در این زمینه با شفافیت تمام صورت خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازرسی دفاتر مقام های دولتی کذب است

بازرسی دفاتر مقام های دولتی کذب است