مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 اردیبهشت 1400 ساعت 03:252021-04-27ورزشي

مدافعان استقلال یارگیری نمی کنند/ مجیدی نباید بی گدار به آب بزند


کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال گفت: مشکل دفاعی استقلال این است که بازیکنان در دفاع تمرکز نداشته و در ضربات شروع مجدد به خوبی یارگیری نمی کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، جعفر مختاری فر کاپیتان سابق تیم استقلال در خصوص دیدار پیش روی آبی پوشان مقابل الاهلی اظهار کرد: تکرار مکررات است اگر از اهمیت و حساسیت بازی بگوییم.

شرایط جدولی به گونه ای است که این بازی برای هر دو تیم بسیار حساس است.

نه تنها برای خود استقلال و الاهلی، بلکه نتیجه این بازی برای الدحیل هم حائز اهمیت است.

وی افزود: می شود از این بازی به عنوان بازی مرگ و زندگی یاد کرد، چون تیم بازنده تقریباً شانس صعودش را حتی به عنوان تیم دوم از دست می دهد.

هافبک و مهاجم پیشین آبی پوشان تاکید کرد: استقلال در این بازی ها خیلی خوب شروع کرد و فکر می کنم علیرغم شکست سنگینی که از الدحیل تحمل کرد، هنوز هم به خاطر بازی های تهاجمی و تماشاگر پسندی که ارائه داد در بین تعقیب کنندگان لیگ قهرمانان در بین سایر کشورها هم طرفدار پیدا کرده باشد.

لذا واقعاً حیف است از این مرحله صعود نکند و حتی حیف است که نتواند تا فینال آسیا بالا برود.

مختاری فر تصریح کرد: آبی پوشان در فاز تهاجمی خیلی خوب و در فاز تدافعی ضعیف هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدافعان استقلال یارگیری نمی کنند/ مجیدی نباید بی گدار به آب بزند

مدافعان استقلال یارگیری نمی کنند/ مجیدی نباید بی گدار به آب بزند