مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اردیبهشت 1400 ساعت 01:102021-04-25سياسي

روایتی از چگونگی شهادت شهید مهدی شاه آبادی


حجت الاسلام والمسلمین شهید مهدی شاه آبادی هر وقت فرصتی دست می داد، برای سرکشی به جبهه ها خود را به آنجا می رساند و ششم اردیبهشت آخرین باری بود که توفیق حضور در میان رزمنده ها را داشت و انگار این بار قرار بود، - برای سرکشی و بازدید به جبهه رفته بود.

او در میان رزمندگان لشکر 25 کربلا حاضر شد و چند کلامی برایشان سخن گفت که این آخرین سخنرانی اش پیش از شهادت بود.

او گفت: اگر شهادت، می تواند نظام توحیدی مان را حفظ کند، اگر شهادت می تواند دشمن را ذلیل کند، اگر شهادت می تواند تفکر و بینش اسلامی مان را به دنیا اعلام کند، ما آماده این شهادتیم.

آن روز، ششم اردیبهشت سال 63 بود که او و چند نفر از همراهانش راهی جزیره مجنون شدند و شهادت او را مهمان خود کرد.

یکی از همراهانش، لحظه شهادتش را اینگونه روایت کرده است: در همین رابطه بخوانید: حجت الاسلام شاه آبادی هر وقت فرصت می کرد حتی اگر یک روز یا دو روز هم وقت داشت، به منطقه و خط مقدم می رفت تا همراه رزمندگان باشد.

عشق و شور عجیبی داشت.

وقتی رزمندگان را با آن لباس های پر از گرد و خاک بغل می کرد و می بوسید، از شوق گریه می کرد.

نماز جماعت رزمندگان و دعا های آن ها حال عجیبی با حجت الاسلام شاه آبادی داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایتی از چگونگی شهادت شهید مهدی شاه آبادی

روایتی از چگونگی شهادت شهید مهدی شاه آبادی