مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اردیبهشت 1400 ساعت 09:302021-04-25پزشكي

کرونا هر 37 دقیقه در فارس یکنفر را می کشد


رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به جان باختن 39 بیمار طی 24 ساعت گذشته در فارس اضافه کرد که این را معادل از دست دادن یک هم استانی در هر 37 دقیقه دانست.

- ایسنا/فارس رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به جان باختن 39 بیمار طی 24 ساعت گذشته در فارس اضافه کرد که این را معادل از دست دادن یک هم استانی در هر 37 دقیقه دانست.

دکتر مهرزاد لطفی یکشنبه 5 اردیبهشت در جلسه ستاد مدیریت کرونای علوم پزشکی شیراز آمارهای ابتلا، بستری و مرگ کرونا در فارس را همچنان فزاینده و نگران کننده ارزیابی و اضافه کرد: این آمارها به منزله زنگ هشداری جدی بوده و لزوم ایجاد یک عزم عمومی برای احساس مسئولیت و تلاش برای برون رفت از این شرایط را ضروری دانست.

کرونای هندی تهدیدی جدید او گونه جهش یافته جدید کرونا موسوم به کرونای هندی را تهدید تازه این پاندمی عنوان کرد که با توجه به شدت سرایت و ابتلا، ضرورت افزایش خودمراقبتی و رعایت پروتکل های بهداشتی را یادآور می شود.

لطفی با قدردانی از تلاش شبانه روزی تیم واکسیناسیون کووید19 در دانشگاه؛ بر لزوم سرعت بخشیدن به این روند تاکید کرد و گفت: ایمن سازی مردم با انجام واکسیناسیون کووید19 از سوی مسوولان مجموعه سلامت کشور و استان در اولویت جدی قرار دارد و در فارس با تمرکز گسترده تیم های سلامت بر این موضوع، توانسته ایم سر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کرونا هر 37 دقیقه در فارس یکنفر را می کشد

کرونا هر 37 دقیقه در فارس یکنفر را می کشد