مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 اردیبهشت 1400 ساعت 08:102021-04-25پزشكي

خوب یا بد استفاده از دو ماسک


فوق تخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه استفاده از دو ماسک باعث کاهش سطح اکسیژن خون نمی شود گفت: توصیه ما این است که ماسک زیرین از نوع جراحی باشد و روی آن یک ماسک پارچه ای استفاده شود.

- به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، زهرا ابطحیان فوق تخصص بیماری های عفونی در نقص ایمنی در مورد آخرین آمار و علائم و راه های پیشگیری از نمی شناسد و قادر به مقابله با آن نیست.

ابطحیان درمورد نقش واکسن در جلوگیری از ابتلا و کاهش درگیری افراد کرونایی گفت: مسئله نگران کننده در این زمینه جهش ها و تغییرات بسیار سریعی است که اتفاق افتاده و همین باعث می شود که تاثیر واکسن هم متفاوت شود و حتی هیچ تأثیری هم نداشته باشد.

فوق تخصص بیماری های عفونی رعایت پروتکل ها را در این وضعیت به شدت توصیه کرد و گفت: با وجود تولید واکسن در برخی کشورها اما همچنان استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی همچنان تأکید و توصیه می شود چراکه واکسناسیون جلوی ابتلا را نمی گیرد و افراد واکسینه هم می توانند ناقل باشند.

ابطحیان با اشاره به سرایت بسیار بالای این ویروس و ابتلای دسته جمعی مردم اظهارکرد: این ویروس جدید تهاجمی تر و وحشی تر شده و ما مواردی زیادی داریم که بیمار حالش نسبتا خوب بوده اما در عرض 24 ساعت بدحال می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خوب یا بد استفاده از دو ماسک

خوب یا بد استفاده از دو ماسک