مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 فروردین 1400 ساعت 06:052021-04-17اقتصادي

مناسب سازی معابر 40 درصد هم در مازندران اجرا نشد/ بانک ها قانون مناسب سازی را دور می زنند


معاون توانبخشی بهزیستی مازندران در پاسخ به این سؤال که در بررسی های انجام شده وضعیت مناسب سازی در یک خیابان اصلی به چه صورت است، گفت: در بهترین خیابان شهرهای استان در حدود 40 درصد مناسب سازی نشده است.

- عبدالرضا قلندری در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در ارتباط با اقدامات انجام شده برای مناسب سازی معابر ویژه افراد کم توان جسمی در مازندران، اظهار کرد: در استان براساس برنامه پنج جلسه کمیته مناسب سازی و هفت کمیته تخصصی در سال 99 برگزار شده است.

وی گفت: بهزیستی مازندران در بحث پیگیری برای اجرای طرح مناسب سازی رتبه عالی را در سطح کشور کسب کرد و دوره آموزشی برای شهرداران استان برگزار شده است.

معاون توانبخشی بهزیستی مازندران خاطر نشان کرد: استاندار مازندران هم در همایش روز معلولان به همه فرمانداران تاکید کردند که بحث مناسب سازی جدی گرفته شود.

وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود این همه پیگیری های در استان با چالش جدی در این زمینه مواجه هستیم که نمونه آن را چند روز پیش در شهر بابلسر داشتیم؟ گفت: مشکل در عدم اهتمام مسؤولان و متولیان امر در سطح شهرستان ها است که با وضعیت نامناسب در استان مواجه هستیم.

قلندری ادامه داد: باید مسؤولان باید به این باور برسند که در حوزه مناسب سازی باید اقدامات جدی و اثرگذار انجام دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مناسب سازی معابر 40 درصد هم در مازندران اجرا نشد/ بانک ها قانون مناسب سازی را دور می زنند

مناسب سازی معابر 40 درصد هم در مازندران اجرا نشد/ بانک ها قانون مناسب سازی را دور می زنند