مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 فروردین 1400 ساعت 08:352021-04-16فرهنگي

مرمت و احیاء چندین ابنیه تاریخی فرهنگی در مرکز شهر تبریز


شهردار تبریز از خانه های قدیمی و ابنیه های تاریخی تحت تملک شهرداری بازدید و از نزدیک در جریان روند مرمت این بناها قرار گرفت.

- ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از خانه های قدیمی و ابنیه های تاریخی تحت تملک شهرداری بازدید و از نزدیک در جریان روند مرمت این بناها قرار گرفت.

ایرج شهین باهر شامگاه روز گذشته به همراه جمعی از مدیران شهرداری، مسئولین سازمان میراث فرهنگی و کارشناسان مرمت آثار تاریخی، از چندین بنای قدیمی تحت تملک شهرداری بازدید و از نزدیک در جریان وضعیت مرمت و احیای این آثار تاریخی، فرهنگی شهر قرار گرفت.

خانه علی مسیو اولین مقصد بازدید شهردار تبریز و همراهان او بود که وضعیت فعلی و فضای مجاور آن، در حضور شهردار مورد بررسی قرار گرفت.

این خانه تاریخی که به قولی خانه اصلی علی مسیو بوده، احیا شده و با مالکیت شهرداری تبریز به عنوان موزه ای قاجاری، اسناد و آثار باقی مانده از دوران مشروطه همچون سلاح، عکس و اسناد تاریخی متعلق به رهبر فکری مشروطه خواهان تبریز را در معرض دید عموم قرار داده است.

خانه ای قدیمی و پر رمز و راز، با مکان هایی مخفی همانند زیرزمین، راه های دررو که به خانه های مجاور بخصوص خانه ختایی راه دارد.

در این بازدید شهردار تبریز بر ضرورت احیای تمام بخش های خانه علی موسیو و استفاده از مصالح قدیمی در مرمت آن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مرمت و احیاء چندین ابنیه تاریخی فرهنگی در مرکز شهر تبریز

مرمت و احیاء چندین ابنیه تاریخی فرهنگی در مرکز شهر تبریز