مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 فروردین 1400 ساعت 00:452021-04-08بين الملل

بایدن: خشونت های مسلحانه در آمریکا موجب شرمساری بین المللی است


رییس جمهور آمریکا تیراندازی و خشونت های مسلحانه در این کشور را موجب شرمساری بین المللی دانست و خواستار توقف آن شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، رییس جمهور آمریکا خشونت های مسلحانه در این کشور را موجب شرمساری بین المللی این کشور دانست.

بر اساس این گزارش، جو بایدن روز پنج شنبه با رونمایی از 6 دستور اجرایی جهت مقابله با خشونت های مسلحانه، خواستار تصویب قوانینی در این خصوص توسط کنگره شد.

بایدن گفت: خشونت های مسلحانه در آمریکا همچون یک بیماری مسری و مایه شرمساری در سطح بین المللی است.

وی با بیان اینکه روزانه 316 نفر در آمریکا مورد اصابت گلوله قرار می گیرند و 106 نفر از آنها جان خود را از دست می دهند، افزود: پرچم ما هنوز برای قربانیان قتل وحشتناک 8 آمریکایی-آسیایی در جورجیا نیمه برافراشته بود که 10 نفر دیگر در یک کشتار جمعی در کلرادو کشته شدند.

بایدن ادامه داد: شاید این را نشنیده باشید اما بین این دو حادثه و به فاصله یک هفته بیش از 850 تیراندازی دیگر رخ داد که طی آن حدود 250 نفر کشته و بیش از 500 نفر دیگر زخمی شدند.

این همه درگیری باید متوقف گردد.

بایدن ممنوعیت مالکیت و حمل سلاح های جنگی را خواستار شد و گفت: هیچ دلیلی برای اینکه شخصی در خانه اش سلاح جنگی که صد گلوله شلیک می کند، نگهداری نماید، وجود ندارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بایدن: خشونت های مسلحانه در آمریکا موجب شرمساری بین المللی است

بایدن: خشونت های مسلحانه در آمریکا موجب شرمساری بین المللی است