مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 فروردین 1400 ساعت 14:052021-04-06اقتصادي

شرایط بحرانی فاضلاب در شهرک صنعتی 2 اردبیل


ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جلسه نخستین خود در سال 1400 شرایط بحرانی فاضلاب در شهرک صنعتی شماره دو اردبیل را مورد بررسی و دقت نظر قرار داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، در اولین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که ظهر سه شنبه در استانداری اردبیل برگزار شد، مدیرعامل شهرک های صنعتی استان اردبیل با اشاره به وضعیت حاد و بحرانی فاضلاب در شهرک صنعتی شماره دو اردبیل اظهار کرد: امسال تمام تلاشمان را انجام می دهیم تا به سرعت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل تکمیل و راه اندازی شود.

اهلی تصریح کرد: با گذشت 10 سال از راه اندازی فاز اول تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی شماره 2 اردبیل، ما از سال گذشته احداث مدول دوم را آغاز کردیم که با پیشرفت 60 درصد به ویژه در بخش ابنیه کار در حال انجام است.

وی گفت: تلاش می کنیم تا سه ماه آینده بخش ابنیه این پروژه به اتمام رسیده و با خرید یک سوم تجهیزات مورد نیاز برای مدول دوم تصفیه خانه به ارزش شش میلیارد تومان عملیات نصب و راه اندازی بخش های مختلف را انجام دهیم.

مدیرعامل شهرک های صنعتی استان اردبیل ضرورت تأمین اعتبار 10 میلیارد تومانی برای خرید و تکمیل تجهیزات و بخش ابنیه این پروژه را یادآور شد و افزود: مشکلی که در روند احداث مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی شماره دو اردبیل وجود دارد، ظرفیت بالای کار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شرایط بحرانی فاضلاب در شهرک صنعتی 2 اردبیل

شرایط بحرانی فاضلاب در شهرک صنعتی 2 اردبیل