مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 فروردین 1400 ساعت 09:102021-04-05پزشكي

شناسایی روزانه 600 مورد جدید کرونا در آذریایجان شرقی


رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: روزانه 600 نفر با تست مثبت کرونا در استان شناسایی می شوند ولی از نظر بروز بیماری جزو استان 24 در کشور هستیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدحسین صومی امروز در جلسه ستاد فرماندهی مقابله با بیماری کرونا با اشاره به افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در استان اظهار داشت: با افزایش نظارت و کنترل سیستم بهداشتی ودرمانی بر روی افراد علامت دار واطرافیان آنان بیماری کرونا قابل کنترل خواهد بود و افراد علامت دار حتما باید در خانه بمانند و در غیر این صورت با حضور خود در اجتماعات باعت افزایش موارد بیماری خواهند شد.

وی گفت: آمارها نشان می دهند روزانه 600 نفر با تست مثبت در استان شناسایی می شوند ولی از نظر بروز بیماری جزو استان 24 در کشور هستیم.

صومی  با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی ادامه داد: برای رعایت نکات بهداشتی و ایمنی، در خصوص عمل به هشدارها و پیام های اعلامی از سوی وزارت بهداشت مسئولان نیز باید همگام و همراه مردم رعایت کنند.

وی با اشاره به بازدیدهای اخیر از شبکه های بهداشتی ودرمانی در خصوص روند پیشرفت عملیاتی پروژه ها ی بهداشتی و درمانی در حال احداث و راه اندازی افزود: روسای شبکه ها با اهتمام بیشتری به این مسئله رسیدگی کنند وپیگیری جدی درتسریع روند کارهای مربوطه و راه اندازی مراکز فوق ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی روزانه 600 مورد جدید کرونا در آذریایجان شرقی

شناسایی روزانه 600 مورد جدید کرونا در آذریایجان شرقی