مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 فروردین 1400 ساعت 08:252021-04-05اقتصادي

نارنج باقیمانده روی درختان سریع تر برداشت شود/ پایان فروردین، آخرین مهلت


رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم برداشت نارنج باقیمانده روی درختان برای پیشگیری از خسارت و کاهش جمعیت مگس میوه مدیترانه ای و مدیریت مطلوب آفت تاکید کرد.

- عزیزاله شهیدی فر در گفت و گو با خبرنگار فارس در ساری، با اشاره به لزوم برداشت نارنج باقیمانده روی درختان برای پیشگیری از خسارت و کاهش جمعیت مگس میوه مدیترانه ‍ای و مدیریت مطلوب آفت، اظهار کرد: عدم برداشت میوه های نارنج باقیمانده روی درختان در پارک ها، فضای سبز شهری و روستایی، شهرک های ساحلی و ادارات دولتی بعنوان پل ارتباطی میزبانی و شکل گیری کانون های اولیه و  گسترش آلودگی مگس میوه مدیترانه ای در باغات مرکبات و سیاه ریشه است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه جمع آوری میوه های نارنج باقیمانده روی درختان در کاهش جمعیت انتقالی آفت بسیار موثر است، گفت: با توجه به مکاتبات صورت گرفته از سوی این سازمان و واحدهای تابعه شهرستانی، متاسفانه در بازدیدهای کارشناسان این سازمان، میوه های نارنج بطور کامل برداشت نشده و تهدیدی بر شیوع مگس میوه است.

شهیدی فر با اشاره به اهمیت کنترل و مهار مگس میوه و تاکید  به شهرداری ها، دستگاه های اجرایی، شهرک های ساحلی و دهیاری روستاها، گفت: حداکثر تا پایان فروردین ماه امسال نسبت به برداشت و پاکسازی میوه های باقیمانده ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نارنج باقیمانده روی درختان سریع تر برداشت شود/ پایان فروردین، آخرین مهلت

نارنج باقیمانده روی درختان سریع تر برداشت شود/ پایان فروردین، آخرین مهلت