مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 فروردین 1400 ساعت 19:452021-04-04اقتصادي

آرامش بازار با اقدامات قرارگاه ساماندهی مرغ کشور


با اقدامات قرارگاه ساماندهی مرغ کشور آرامش بر بازار حاکم شد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه نشست قرارگاه ساماندهی مرغ کشور جمع خبرنگاران اظهار کرد: علی رغم تولید کافی مرغ در کشور، در دوماه گذشته تصویر نامناسبی از وضعیت و پتانسیل تولید به نمایش گذاشته شد و در روز چهارشنبه 11 فروردین ماه دولت تصمیم گرفت یک ستاد یا قرارگاه را برای ساماندهی مرغ تدارک ببیند و مسئولیت آن به وزارت جهاد کشاورزی داده شد.

وی افزود: این قرارگاه که در اصل یک واحد هماهنگی بزرگ برای ارتباط و هماهنگی همه دستگاه ها برای کنترل بازار است، کار خود را از شامگاه 11 فروردین شروع کرده است و در روز های تعطیل پنجشنبه و جمعه به کار خود ادامه داد و تصمیمات زیادی در این قرارگاه گرفته شد که یکی از این تصمیمات، برنامه ریزی برای استان هایی بود که به لحاظ قیمت مرغ دچار مشکل بودند.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: استان های دچار مشکل قیمت تهران، البرز و سیستان و بلوچستان بودند و همچنین موضوع دیگر، نظارت بر نظام توزیع و میزان توزیع و تامین مرغ برای استان های مختلف بود.

وی افزود: با توجه به این که ما مطمئن بودیم که مرغ به اندازه کافی تولید می شود، با برنامه ریزی هایی که انجام دادیم، روز شنبه نزدیک به یک هزار و 116 تن مرغ و امروز بالغ بر یک ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آرامش بازار با اقدامات قرارگاه ساماندهی مرغ کشور

آرامش بازار با اقدامات قرارگاه ساماندهی مرغ کشور