مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 فروردین 1400 ساعت 05:552021-04-01سياسي

12 فروردین 58 بیانگر مردمی بودن انقلاب اسلامی بود


روز 12 فروردین 58 روز تجلی مشارکت واقعی مردم در تعیین سرنوشت خود بود و نشان داد که انقلاب اسلامی ایران به تمام معنی انقلابی مردمی است.

- ماموستا هاشم نوری در گفت وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: روز عنوان انقلابی عدالتخواه بودند.

وی افزود: رای بیش از 98 درصد مردم به انقلاب اسلامی موجب محکم شدن هرچه بیشتر پایه های انقلاب مردمی ایران شد و به دشمنان نشان داد که ملت ایران محکم پای انقلاب ایستاده اند.

امام جمعه اهل سنت قروه افزود: در سایر کشورهای جهان سابقه نداشته که پس از وقوع یک انقلاب، سردمداران آن اقدام به برگزاری رفراندوم نمایند اما در ایران اسلامی با پیروزی انقلاب درایت و بصیرت حضرت امام خمینی (ره) چهره واقعی اسلام را که بر اساس عدالت و دموکراسی است را نشان داد.

ماموستا نوری عنوان کرد: امروز با گذشت 42 سال از این انتخاب عزتمند به برکت انقلاب اسلامی شاهد رشد و پیشرفت ایران در تمام عرصه های سرنوشت ساز هستیم و مردم در انتخابات های بعد از آن نیز مشارکتی مقتدرانه داشته اند.

وی اضافه کرد: ملت ایران در طول بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی از پیچ های تاریخی زیادی گذشته و توطئه های بی شماری را پشت سر گذاشته اند و همواره موجب یاس و ناامید دشمنان شده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

12 فروردین 58 بیانگر مردمی بودن انقلاب اسلامی بود

12 فروردین 58 بیانگر مردمی بودن انقلاب اسلامی بود