مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 11 فروردین 1400 ساعت 13:452021-03-31حوادث

حریق بیمارستان میلاد اصفهان کنترل شد /دود از بیمارستان تخلیه شد


سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: حریق بیمارستان میلاد تحت کنترل درآمد و دود از ساختمان بیمارستان تخلیه شد.

- فرهاد کاوه آهنگر ان امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به آتش سوزی بیمارستان میلاد اصفهان اظهار داشت: ساعت 14 و 50 دقیقه امروز یازده فروردین ماه دستگاه های چیلر بیمارستان میلاد طعمه حریق شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان افزود: 6 ایستگاه آتش نشانی به موقعیت اعزام شد و هیچکس در این حادثه آسیب ندید، فقط دودگرفتگی در موقعیت داشتیم.

وی با بیان اینکه به علت گستردگی حریق در روزهای آینده علت حادثه مشخص می شود، بیان کرد: حریق تحت کنترل درآمد و دود از ساختمان بیمارستان تخلیه شد و مشکلی برای بیمارانی که احتیاج به اکسیژن داشتند به وجود نیامد.

انتهای پیام/63101/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حریق بیمارستان میلاد اصفهان کنترل شد /دود از بیمارستان تخلیه شد

حریق بیمارستان میلاد اصفهان کنترل شد /دود از بیمارستان تخلیه شد