مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 فروردین 1400 ساعت 12:502021-03-30سياسي

130 از نفر زندانیان بدهکار مالی خرم آباد آزاد شدند


امروز با کمک خیرین و ستاد دیه و نگاه دلسوزانه همکاران قضایی زمینه آزادی 130 نفر از زندانیان بدهکار مالی و آن ها که در فرایند اصلاح و تربیت تاثیر پذیرفتند فراهم شده است.

- ایسنا/لرستان رییس سازمان زندان ها گفت: امروز با کمک خیرین و ستاد دیه و نگاه دلسوزانه همکاران قضایی زمینه آزادی 130 نفر از زندانیان بدهکار مالی و آن ها که در فرایند اصلاح و تربیت تاثیر پذیرفتند فراهم شده است.

محمد مهدی حاج محمدی در آیین آزادی زندانیان بدهکار مالی خرم آباد، اظهار کرد: از خداوند متعال خواستاریم که در سال جدید با کمک همکاران بتوانیم به مصداق یا محول الحول والاحوال ، حال خوبی برای خانواده زندانیان ایجاد کرده و گام مثبتی در عرصه کمک به آن ها برداریم.

حاج محمدی با اشاره به افتتاح اندرزگاه نسوان زندان مرکزی خرم آباد گفت: دیدن زنان در زندان بسیار دردناک است و هر چند جامعه زنان زندانی 3 درصد از کل جمعیت کیفری کشور را شامل می شود، اما ضرورت کاهش همین آمار نیز به یک دغدغه ی سازمانی تبدیل شده است.

وی ابراز امیدواری کرد تا با حضور بانوان فرهیخته و نخبه، زمینه آزادی بانوان مددجو فراهم شود و برای حذف زمینه های زندانی شدن آن ها چاره اندیشی کنیم.

رییس سازمان زندان ها در ادامه تصریح کرد: در دیدگاه امامین انقلاب زندان درمانگاه است و زندانبان طبیب آن، تا زندان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

130 از نفر زندانیان بدهکار مالی خرم آباد آزاد شدند

130 از نفر زندانیان بدهکار مالی خرم آباد آزاد شدند