مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 فروردین 1400 ساعت 06:202021-03-27اجتماعي

افزایش 80 درصدی ترددهای نوروزی در محورهای کرمانشاه/ عودت 350 خودرو به شهرهای مبدا


رییس پلیس راه استان کرمانشاه از عودت 350 خودرو با پلاک شهرهای قرمز و نارنجی به شهرهای مبدا خبر داد.

- افزایش 80 درصدی "ترددهای نوروزی" در محورهای کرمانشاه/ عودت 350 خودرو به شهرهای مبدا ایسنا/کرمانشاه رییس پلیس راه استان کرمانشاه از عودت 350 خودرو با پلاک شهرهای قرمز و نارنجی به شهرهای مبدا خبر داد.

سرهنگ محمد حیدری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شروع طرح نوروزی پلیس راه از 26 اسفند گفت: در این طرح در کنار نظارت و کنترل اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی، ممانعت از ورود خودروهای با پلاک شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی کرونا را هم در دستور کار داریم.

وی افزود: با توجه به این مصوبه ستاد ملی کرونا، گشت های پلیس راه در پنج ورودی استان مستقر شده و از ابتدای نوروز تاکنون از ورود 350 خودرو مربوط به شهرهای قرمز و نارنجی به استان جلوگیری شده است.

حیدری خاطرنشان کرد: این 350 خودرو علاوه بر اعمال جریمه، به شهرهای مبدا عودت داده شده اند.

رییس پلیس راه استان کرمانشاه در ادامه از افزایش 80 درصدی تردد در محورهای استان خبر داد و افزود: بیشترین حجم تردد مربوط به محور کرمانشاه-اسلام آبادغرب، کرمانشاه-کامیاران و کرمانشاه-همدان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 80 درصدی ترددهای نوروزی در محورهای کرمانشاه/ عودت 350 خودرو به شهرهای مبدا

افزایش 80 درصدی ترددهای نوروزی در محورهای کرمانشاه/ عودت 350 خودرو به شهرهای مبدا