مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 فروردین 1400 ساعت 05:002021-03-24سياسي

روایتی تازه از محمود احمدی نژاد


«یکی از عوامل مجموعه صندلی داغ به احمدی نژاد گفت، رفتارهایی که در تهران می کند کاملا پوپولیستی است و هدفش صرفا انتخابات آینده ریاست جمهوری (در سال 1384) است.

- یکی از عوامل مجموعه صندلی داغ به احمدی نژاد گفت، رفتارهایی که در تهران می کند کاملا پوپولیستی است و هدفش صرفا انتخابات آینده ریاست جمهوری (در سال 1384) است.

احمدی نژاد به شدت عصبی شد و زبان به دشنام گشود! به گزارش ایسنا، محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا، خاطره ای از حضور محمود احمدی نژاد در یک برنامه تلویزیونی در سال 1383 روایت کرده است.

او در یادداشتی که در کانال تلگرامی اش منتشر کرده است، نوشت: آقای احمدی نژاد در یکی از روزهای پاییز 1383 در حالی که شهردار تهران بود، به استودیوی برنامه صندلی داغ آمد؛ با همان کاپشنی که آن روزها برند شده بود.

آن برنامه را او اجازه نداد پخش شود.

بارها و بارها با نظر خودش ادیت شد و نهایتا هم منتفی شد.

برنامه خوبی هم نشد.

چون در طول ضبط برنامه اصلا آرامش نداشت.

تکان های مکرر دست ها و پاهایش نشان می داد از چیزی رنج می برد.

یک نکته هم بعد ضبط برنامه اتفاق افتاد که شگفت انگیز می نمود.

آقای احمدی نژاد از ابتدای تصدی شهرداری، رفتارهای به شدت پوپولیستی داشت و تلاش می کرد همواره با چهره خندان روبه رو شود اما در استودیو، حین گفت وگوی دونفره با یکی از عوامل م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روایتی تازه از محمود احمدی نژاد

روایتی تازه از محمود احمدی نژاد