مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 فروردین 1400 ساعت 10:252021-03-22بين الملل

سوءقصد به یک افسر اطلاعاتی دیگر عراق طی کمتر از 24 ساعت


فرد یا افراد ناشناس به خانه یک افسر اطلاعاتی دیگر در بغداد حمله کردند؛ این دومین سوءقصد به جان مقامات ارشد اطلاعات عراق طی کمتر از 24 ساعت اخیر است.

به گزارش ایرنا از بغداد؛ شب گذشته در منطقه منصور بغداد یک افسر ارشد اطلاعات عراق به نام محمود لیث حسین با ضرب گلوله فرد ناشناس ترور شد.

رسانه های محلی عراق گزارش دادند که ساعتی پیش نیز به خانه یک مامور اطلاعاتی این کشور در بغداد با نارنجک دستی حمله شد که ناکام ماند و فقط خسارت مالی برجای گذاشت.

هنوز اخبار بیشتری از اطلاعات مربوطه منتشر نشده است.

اخیرا عراق به صحنه ترور افراد و شخصیت ها تبدیل شده است؛ گزارش ها از ترور چندین نفر در کربلا و بغداد حکایت می کند.

این وقایع پس از آن رخ می دهد که روایت هایی از حضور تیم امنیتی امارات در دستگاه اطلاعاتی عراق نقل شده است؛ موضوعی که بازتاب گسترده در عراق داشته و فعالان سیاسی و رسانه ای به آن بویژه در شبکه های اجتماعی واکنش نشان دادند.

این موضوعات در حالیست که هفته گذشته فضای سیاسی عراق دستخوش دو حاشیه جنجالی شد.

اول، توییت قیس الخزعلی دبیرکل عصائب اهل الحق که نسبت به حضور گروه اطلاعاتی امارات در دستگاه اطلاعات و امنیت عراق هشدار داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سوءقصد به یک افسر اطلاعاتی دیگر عراق طی کمتر از 24 ساعت

سوءقصد به یک افسر اطلاعاتی دیگر عراق طی کمتر از 24 ساعت