مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 اسفند 1399 ساعت 12:252021-03-19سياسي

پیروزی جریان انقلابی در انتخابات کابوس آمریکا است/ رأی ندادن اوضاع را بدتر می کند


امام جمعه دماوند با بیان اینکه پیروزی جریان انقلابی در انتخابات کابوس وحشتناک آمریکا و پیروان آن ها است، گفت: رأی ندادن اوضاع را بدتر می کند، - به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی امام جمعه دماوند ظهر امروز در آخرین خطبه های عبادی و سیاسی نماز جمعه دماوند در سال 99، اظهار کرد: موضوع جوانان در تاریخ بشر همواره مورد توجه رهبران فرهنگی دینی و سیاسی جهان بوده است.

وی با بیان اینکه نقش جوانان در پیروزی، حفظ و پیشرفت انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست، گفت: نیمی از جمعیت کشور ما را جوانان تشکیل داده اند و دشمنان برای انحراف اخلاقی و سیاسی آن ها برنامه ریزی کرده اند.

امام جمعه دماوند ادامه داد: فطرت پاک جوانان و نوجوانان زمینه خوبی برای حق طلبی و درستکاری آن ها فراهم کرده و اسلام دینی جوان محور است؛ رهبر معظم انقلاب اندیشه دولت جوانان حزب اللهی را به درستی مطرح کرده اند و به آن امید و اعتقاد دارند و امام خمینی(ره) با اندیشه جوان و روحیه شاداب خود، جوانان ایران و جوانان مسلمانان جهان را به خود جذب کردند.

حجت الاسلام فتاح دماوندی تصریح کرد: دشمن می خواهد از طریق قطع ارتباطات با خداوند متعال و تبلیغ شهوات، جوانان را نسبت به مسائل هم نوعان و مشکلات مردم بی تفاوت کند؛ بی توجهی نسبت به اتفاقات سیاسی و اجتماع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیروزی جریان انقلابی در انتخابات کابوس آمریکا است/ رأی ندادن اوضاع را بدتر می کند

پیروزی جریان انقلابی در انتخابات کابوس آمریکا است/ رأی ندادن اوضاع را بدتر می کند