مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 اسفند 1399 ساعت 09:552021-03-19پزشكي

الان وقت سفر به مشهد نیست/پرهیز از تجمع هنگام سال تحویل در حرم


معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: توصیه میکنم که مردم تا می توانند سفرشان را به زمان دیگری موکول کنند.

- ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: توصیه میکنم که مردم تا می توانند سفرشان را به زمان دیگری موکول کنند.

مهدی قلیان در گفت وگو با ایسنا بیان کرد: به همه مردمانی که از اقسام نقاط کشور قصد دارند به مشهد سفر کنند، توصیه می کنم که الان وقت سفر نیست، چون در مشهد که میزان بروز کم بوده و رنگ شهر زرد است، متاسفانه موارد متعددی از کرونای مثبت انگلیسی را کشف کردیم.

وی عنوان کرد: بهترین توصیه به مردم در خانه ماندن است که تا می توانند از مسافرت پرهیز کنند و اگر هم به مسافرت می روند، نکات بهداشتی و پروتکل ها را رعایت کنند.

چون عدم رعایت پروتکل می تواند برای خودشان و سایر اعضاء خانواده شان خطرناک باشد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ممکن است عده ای بدون علامت ویروس را به مشهد یا سایر زائرین منتقل کنند، یک عده ای هم ممکن است بدون علامت بیماری، ویروس را با خودشان به شهرشان ببرند و نه تنها در مشهد ایجاد خطر کنند بلکه کل کشور را درگیر کنند.

این کار خودش به عنوان کانون آلودگی در سطح کشور می تواند عمل کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الان وقت سفر به مشهد نیست/پرهیز از تجمع هنگام سال تحویل در حرم

الان وقت سفر به مشهد نیست/پرهیز از تجمع هنگام سال تحویل در حرم