مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اسفند 1399 ساعت 13:252021-03-18اجتماعي

مدیرعامل آبفا: تلاش می کنیم کمترین قطعی آب را در تابستان 1400 داشته باشیم


بر اساس پیش بینی سازمان هواشناسی سال کم بارشی داریم بر این اساس تابستان سختی در پیش است اما تلاش می کنیم کمترین قطعی آب را در تابستان 1400 داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا جانباز امروزدر حاشیه امضای تفاهم نامه احداث تاسیسات فاضلاب 25 روستای استان اصفهان در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال ایسنا، در خصوص وضعیت تامین آب کشور در تابستان و تعداد شهرهای دارای تنش آبی گفت: تعداد شهرهای دارای تنش آبی در تابستان سال جاری 174 شهر بود که این تعداد به دلیل کمی بارش در تابستان 1400 افزایش می یابد.

وی تصریح کرد: در پایان هر سال سعی می کنیم آماری از میزان بارش باتوجه به آمارهای سازمان هواشناسی اعلام کنیم که در حال حاضر در برخی از حوزه های آبریز بیش از 40 درصد کاهش بارش به ثبت رسیده مانند استان سیستان و بلوچستان که کمتر از 10 میلی متر بارش در آن استان ثبت شده است که این بارش ها موثر نیستند.

مدیر عامل آبفای کشور افزود: در جلسات پایداری آب شرب شهرها و روستاها که از بهمن ماه آغاز شده است حوزه هایی که دچار کمبود بارش و کمبود آب هستند شناسایی و برنامه مدون برای مقابله با کمبود آب و افزایش تاب آوری در تاسیسات تدوین شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل آبفا: تلاش می کنیم کمترین قطعی آب را در تابستان 1400 داشته باشیم

مدیرعامل آبفا: تلاش می کنیم کمترین قطعی آب را در تابستان 1400 داشته باشیم